Автономний обігрівач: як не мерзнути у холод

Автономний обігрівач: як не мерзнути у холод

Чим ближче зима, тим актуальніше питання комфортної температури у кабіні водія. Адже довго на холоді нормально не посидиш, бо це шкодить здоров’ю.

Гарний варіант економної й ефективної підтримки оптимальної температури у машині – автономний опалювач, що працює окремо від двигуна і швидко прогріває кабіну.

Тому перед початком зимового сезону пропонуємо вам дизельні автономні опалювачі.

Принцип роботи

Їх підключають до електричної системи вантажівки. Паливо ж до автономних обігрівачів можна подавати як з баку автомобіля, так і з окремого, що йде у комплекті з приладом.

Принцип дії простий – розігрів повітря, що проходить через теплообмінну систему опалювача. Як джерело тепла використовуються гази від згоряння паливної суміші в камері згоряння. Отримане тепло нагріває стінки теплообмінника, який із зовнішнього боку обдувається повітрям. Повітря, проходячи через ребра теплообмінника нагрівається і надходить до салону автомобіля. Завдяки цьому він швидко може прогріти кабіну вантажівки.

Наша пропозиція

В асортименті КСМ є автономний опалювач ПЛАНАР 4ДМ2, тепловою потужністю від 1 до 3 кВт.

Створений спеціально для кабін вантажівок і спецтехніки, він швидко прогріває потрібну площу з малими витратами дизелю.

Окрім цього, опалювач:

·       Мінімально розряджає акумулятор при стоянці з вимкненим двигуном

·       Не шумна (максимальний рівень – 68 дБ)

·       Не займає багато місця

Прилад можна швидко встановити у кабіну машини, адже він йде у комплекті з усім необхідним (у тому числі з паливним баком).

Якщо шукаєте варіант обігріву кабіни у холодні місяці – звертайтеся до КСМ, ми допоможемо підготуватися до зимового сезону. У нашому асортименті є все для цього необхідне – від патрубків до опалювачів, для різних марок вантажівок.

Тож якщо ви шукаєте запчастини – звертайтеся до менеджерів компанії «Чорметремонт» за телефонами:

+38 (067) 0000 - 109
+38 (095) 0000 - 109
+38 (073) 0000 - 109


 

Повернення до списку