Вантажівки весною: 5 порад

Кінець зими вже близько. За холодний, а часами просто сирий і вологий період всі системи автомобіля зазнають більших навантажень і зношуються. Хоча погода цього року непередбачувана, пропонуємо заздалегідь згадати, що варто перевірити в автомобілі перед початком весни.

Ззовні

Почати можна з поверхневого огляду та перевірки вантажівки. Перше, на що потрібно звернути увагу – стан шин. Правильний тиск і балансування це одна з базових речей для надійної роботи транспорту.

Щітки склоочисників – деталь що швидко зношується взимку від опадів і заморозків. Гарна видимість потрібна у будь-яку пору року, тож якщо помічаєте, що склоочисники вашої вантажівки зносилися, ми допоможемо знайти нові потрібної моделі.

Ходова частина і підвіска також зазнають додаткового навантаження у зимовий період, коли автомобіль рухається по замерзлим і неідеальним дорогам. Щоб ходова не іржавіла і не ламалася далі, варто оглянути та почистити її після потепління.

Під капотом

Протягом декількох місяців вантажівка їздила по замерзлих дорогах і переносила перепади температур. Щоб переконатися, що вона може спокійно працювати далі бажано перевірити:

·       Мастило – чи не потрібно його замінити або долити

·       Склоочисники – чи не зашкодив їм сезон бруду, зледеніння й опадів. Можливо, знадобиться замінити важелі, моторедуктор, приводи чи шарніри.

·       Повітряний фільтр – адже від його стану залежить робота двигуна і витрата палива

Чекаємо весну і тепло разом – у нашому асортименті є деталі для багатьох марок і моделей вантажних автомобілей. Тож якщо шукаєте деталі для своєї машини, звертайтеся до компанії «Чорметремонт». Наші менеджери підберуть необхідну позицію. Будь ласка, телефонуйте нам за номерами:

+38 (067) 0000 - 109
+38 (095) 0000 - 109
+38 (073) 0000 - 109


 

Повернення до списку