Типові проблеми вантажівок

Типові проблеми вантажівок

Кожна система вантажного автомобіля періодично потребує огляду і перевірки. Вчасний ремонт та заміна деталей значно покращать роботу вашої машини. Тому пропонуємо сьогодні розглянути 5 типових проблем вантажівок, щоб пригадати чому варто приділяти особливу увагу.

Гальма

Гальмівна система – слабке місце більшості автомобілів, особливо вантажних. Вона потребує належного обслуговування і нагляду, адже її поганий стан може призвести до фатальних наслідків.

Варто перевіряти гальма мінімум раз на рік, якщо ж у вас вантажівка старої моделі – бажано навіть частіше.

Двигун

Перша ознака проблем – підозрілий шум. Деренчання, стукіт чи скрегіт це вірні ознаки того, що з системою вже щось не так і потрібно якомога швидше оглянути двигун. Також на підозри наводять:

·       Зменшення потужності

·       Погіршення прискорення вантажівки

·       Витік мастила або охолоджувача

·       Збільшення витрат палива

·       Проблеми з заведенням

Щоб запобігти цьому, варто регулярно замінювати фільтри дизельного двигуна і мастило, бажано кожні 10 000 км пробігу. Також при заміні варто звертати увагу на стан паливних форсунок, свічок запалювання і конденсатору.

Підшипники

Плавний рух коліс залежить від стану підшипників. Окрім цього, зі зношеними підшипниками шини теж стираються значно швидше. Що створює потенційну ситуацію – бо є ризик втратити керування вантажівкою.

Якщо ви чуєте гучний скрип при обертанні колеса, це вірна ознака що підшипник потрібно негайно замінити.

Кожен випадок, як і кожна модель вантажівки мають свої особливості. І ми готові допомогти вам у будь-якому ремонті, адже у нашому асортименті є деталі для багатьох марок і моделей вантажних автомобілей. Звертайтеся до компанії «Чорметремонт», і наші менеджери допоможуть знайти необхідну деталь. Будь ласка, телефонуйте нам за номерами:

+38 (067) 0000 - 109
+38 (095) 0000 - 109
+38 (073) 0000 - 109


 

Повернення до списку